Rīga, Centrs, Bruņinieku iela 93

Jaunais projekts

Rīga, Centrs, Bruņinieku iela 93

Jaunais projekts

Par šo īpašumu

GANDRĪZ KĀ LAUKOS, BET TOMĒR PILSĒTĀ!
Jaunais projekts Rīgas centrā, Bruņinieku ielas 93 pagalmā, ir kvalitatīvi parbūvēta bijušās austuves ēka par 12 labiekārtotiem, energoefektīviem dzīvokļiem – loftiem. Vēl pieejami 4 dzīvokļi – 1 līdz 2 istabas, cena 79000 līdz 100000 eur.
Ņemot vērā, ka dzīvokļos ir plaši logi līdz grīdai, vairākos dzīvokļos griestu augstums sasniedz 4m un līdz ar to pārbūvētā industriālā ēka ļauj jaunajiem iemītniekiem plānot interesantus mēbeļu dizaina risinājumus.
Vairākiem dzīvokļiem ir pieejamas terases, kur baudīt vasaras vakarus un sajust dzīvokļu-loftu dzīves priekšrocības klusā, gaišā un zaļā Rīgas centra pagalmā. Ir pieejams 1.stāva dzīvoklis ar nelielu zemes gabaliņu ap terasi, kā arī divistabu dzīvoklis ar savu atsevišķu ieeju.

ENERGOEFEKTIVITĀTE
Atbilstoši jaunajām prasībām par ēkas energoefektivitāti, veikta ēkas ārsienu siltināšanas darbi, uzstādīti energoefektīvi divkameru logi, katram dzīvoklim uzstādīts individuāls siltuma skaitītājs. Katrā telpā ierīkota rekuperācijas sistēma. Apkuri nodrošina firmas Toshiba gaiss/ūdens siltumsūknis. Minētie ieguldījumi šobrīd uzskatāmi par efektīvāko izmaksu taupīšanas risinājumu daudzdzīvokļu ēkā un ļaus iedzīvotājiem saņemt nelielus rēķinus par dzīvokli.

APDARE UN INTERJERS
Šajā projektā visiem dzīvokļiem ir pilnībā pabeigti apdares darbi un ja nepieciešams, ir iespēja risināt arī mēbeļu dizaina jautājumus. Funkcionāli izplānotie dzīvokļi var lepoties ar augstvērtīgu interjeru, kas veidots no dabīgiem apdares materiāliem. Akmens masas vannas,”Laufen” un “Grohe” santehnika, keramiskās flīzes, 33 klases lamināts un finierētās durvis izvēlētas tieši jauno iemītnieku komfortam.

KVALITĀTE - PILNA RENOVĀCIJA
Ēkas pilnā renovācija sevī ietver no jauna pilnībā ierīkotas visas komunikācijas – elektroinstalācija, ūdensvada un kanalizācijas tīkli, izbūvētas jaunas starpsienas, uzstādītas dzīvokļu ārdurvis, ievērojot normatīvus skaņas izolācijā un ugunsdrošībā. Renovēta ēkas fasāde, izbūvēts jauns jumta segums. Pārbūves rezultātā uzstādīti plaši logi līdz grīdai un franču balkoni. Apkures nodrošināšanai izbūvēts cementa klons ar siltās grīdas apkures caurulēm, sanmezglos siltās grīdas nodrošina elektrība. Ēkā ir pilnībā pabeigti visi būvdarbi un tā ir nodota ekspluatācijā.
Plašākai informācijai vai lai apskatītos lūdzu zvaniet vai rakstiet.

Apartments

Building no Apartment no Siltās grīdas Istabas Platība Cena Status
- - 2/2 1 27.00 m² 78 000 EUR Pieejams
- - 1/2 1 33.00 m² 75 000 EUR Pieejams
  • 2
    1
    27.00 m²
    78 000 EUR
    Pieejams
  • 1
    1
    33.00 m²
    75 000 EUR
    Pieejams
Sorry, no results found for the selected filter values. Please try again with different filters.

Līdzīgi objekti

Šī vietne izmanto sīkdatnes. Noklikšķinot uz pogas "Es piekrītu" vai turpinot pārlūkošanu, jūs apstiprināt savu piekrišanu. Iepazīt privātuma politika. Es piekrītu

Ziņa nosūtīta!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.