Rīga, Āgenskalns, Eduarda Smiļģa iela 25

Jaunais projekts

Rīga, Āgenskalns, Eduarda Smiļģa iela 25

Jaunais projekts

Par šo īpašumu

Jauns īres dzīvokļu nams vēsturiskajā Āgenskalnā. Energoefektīvs, pieejams un funkcionāls dizains. Blakus parkiem, skolām, transportam un kultūrai.

No 2024. gada pavasara durvis dzīvošanai atvērs 20 ekskluzīvi īres dzīvokļi no 30 m2 studio līdz pat 80 m2 četru istabu dzīvokļiem. Ēkas stiklotajā kubā tiks piedāvāti divi ekskluzīvi 85 m2 lieli trīs istabu dzīvokļi ar plašiem panorāmas logiem. Izvēlieties sev piemērotāko stāvu un istabu skaitu.

Standarta piedāvājumā ir daļeji mēbelēti dzīvokļi ar iebūvētām mēbelēm, pilnībā aprīkotu virtuvi ar ledusskapi, trauku mašīnu, tvaika nosūcēju, cepeškrāsni un indukcijas plīti, gaismas ķermeņiem un sadzīves tehniku. Par papildus samaksu, iespējams, dzīvokļus iekārtot ar gultu, dīvānu, galdiem, krēsliem, nakts skapīšiem uc.

Visi dzīvokļi ir aprīkoti ar siltajām grīdām un individuālu gaisa rekuperācijas iekārtu. Ēkas apkurei un siltajam ūdenim tiek izmantoti gaisa-ūdens siltumsūkņi.
Elektroniski nolasāmi individuāli apkures, ūdens un elektrības skaitītāji.

Visiem pieejams no automašīnām brīvs iekšpagalms. Bērnu laukums ar mīksto segumu, apstādījumi, un vieta kopējai atpūtai. Par atsevišķu samaksu pieejama pazemes stāvvieta un mantu glabāšana. Velo novietne iekļauta īres cenā.

Nams atrodas vietā ar attīstītu infrastruktūru, netālu parks, sabiedriskais transports (RSU universitāte 20 min, Centrs 25 min, RIX Lidosta 30 min,) Āgenskalna tirgus, kā arī uz ielas bezmaksas iespējams novietot auto.

Līdzīgi objekti

Šī vietne izmanto sīkdatnes. Noklikšķinot uz pogas "Es piekrītu" vai turpinot pārlūkošanu, jūs apstiprināt savu piekrišanu. Iepazīt privātuma politika. Es piekrītu

Ziņa nosūtīta!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.