Rīga, Klusais centrs, Rūpniecības iela 11

Dzīvoklis īre

Rīga, Klusais centrs, Rūpniecības iela 11

Dzīvoklis īre

700
  • Īpašuma veids
    Dzīvoklis īre
  • Ēkas veids
    Apartment Building
  • Kopējā platība
    50.00 m²
  • Istabas
    2
  • Siltās grīdas
    2 / 6
  • Atsauce

Par šo īpašumu

Rīgas Klusajā centrā nesen renovētā izsmalcinātā jūgendstila ēkā Residence Lumiere ilgtermiņa īrei ir pieejams moderns, elegants 2 istabu dzīvoklis ēkas 2.stāvā. Kopējā platība 50 kv.m. Dzīvoklī ir plaša dzīvojamā istaba, apvienota ar virtuvi, guļamistaba, vannasistaba ar dušu. Dzīvoklis ir pilnībā mēbelēts ar kvalitatīvām dizaina mēbelēm un aprīkots.


JŪSU DZĪVE KĻŪS GAIŠĀKA!

Résidence Lumière ir unikāla dzīvojamā ēka prestižākajā Rīgas daļā – “klusajā centrā”. To ieskauj parki, vēstniecības, ievērojami vēstures un arhitektūras objekti, turklāt nams kā jūgendstila arhitektūras piemineklis ir iekļauts UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā. Šobrīd nama galvenā misija ir nodrošināt gaišumu, dzīves komfortu un estētisko baudījumu Jums un Jūsu ģimenei. 


Résidence Lumière ir celta 1910. gadā. 2016. gadā šis jūgendstila arhitektūras paraugs piedzīvoja atdzimšanu – tika veikta renovācija, kuras rezultātā ne tikai saglabājies vēsturiskais šarms, bet, ieviešot visas mūsdienu modernās tehnoloģijas, ir nodrošināts maksimāls dzīves komforts nama iemītniekiem.


Résidence Lumière atrodas Rīgas skaistākajā daļā, kas apveltīta ar unikālu arhitektūru un atmosfēru. Šeit atrodas lieliski restorāni un mājīgas kafejnīcas. Netālu ir skaisti iekopti dārzi un parki, kanals un dīķis, gleznaini paviljoni un strūklakas. Piecu minūšu gājienā ir Vecrīga - popularākais tūristu objekts Rīgā. Tuvumā ir Daugavas krastmala ar jahtklubiem un bohemiskā Andrejsala.


Ienākot Résidence Lumière, Jūs acumirklī pārsteigs nama gaišums un mājīgums. Šīs sajūtas ir likumsakarīgas. Rūpīgi saglabājot senās ēkas autentisko šarmu, ir paplašinātas visas logu ailes, ārsienās un uz jumta ir iebūvēti vairāki desmiti jaunu logu ar panorāmas skatu (nemainot ēkas vēsturisko izskatu). Saprotot, cik liela loma dzīves komforta baudīšanā ir apgaismojumam, ir darīts viss, lai piepildītu Jūsu Rīgas mājokli ar saules siltumu un gaismu. Mēs ar prieku nodrošināsim Jums ekskluzīvu dzīves kvalitāti!


Résidence Lumière ir radīta Jūsu komfortam, tāpēc piedāvājam dzīvokļus ar jau gatavu izsmalcinātu interjera dizainu. Labākie latviešu speciālisti šiem apartamentiem ir izstrādājuši vairākus interjera variantus - no romantiskā jūgendstila līdz mūsdienīgam high-tech stilam. Grīdas segums katrā telpā, sienu un griestu apdare, durvis, gaismas slēdži un gaismas ķermeņi – mūsu interjerā viss ir saskaņots līdz sīkākajai detaļai.


Cena 750 eur/mēn. + komunālie maksājumi
Pieejama autostāvvieta par papildus maksu.


Šobrīd ir pieejami iegādei vai ilgtermiņa īrei daži dzīvokļi.

Līdzīgi objekti

Visi objekti All

Šī vietne izmanto sīkdatnes. Noklikšķinot uz pogas "Es piekrītu" vai turpinot pārlūkošanu, jūs apstiprināt savu piekrišanu. Iepazīt privātuma politika. Es piekrītu

Ziņa nosūtīta!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.