Rīga, Grīziņkalns, Artilērijas iela 65

Dzīvoklis pārdošanai

Rīga, Grīziņkalns, Artilērijas iela 65

Dzīvoklis pārdošanai

155 000
2 768 /m²
  • Īpašuma veids
    Dzīvoklis pārdošanai
  • Ēkas veids
    Apartment Building
  • Kopējā platība
    56.00 m²
  • Istabas
    3
  • Siltās grīdas
    2 / 3
  • Atsauce

Par šo īpašumu

Pavisam jauns 3 istabu dzīvoklis tikko renovētā ēkā pašā Rīgas centrā klusā, šarmantā pagalmā - 2.stāvs, viesistaba apvienota ar virtuvi, 2 guļamistabas un 2 vannasistabas ar jauku skatu uz zaļo Grīziņkalna pagalmu ar 100-gadīgiem kokiem un apstādījumiem. Platība 56 kv.

PRIVĀTUMS PILSĒTAS CENTRĀ
Dzīvokļi Artilērijas ielas 65 pagalmā - tas ir liels, kluss, zaļš pagalms brīnišķīgā Grīziņkalna rajona sirdī ar īpašu vēsturisku elpu - kvalitatīvi parbūvēta bijušās Rīgas kinostudijas laboratoriju un rekvizītu noliktavu ēka par 12 labiekārtotiem dzīvokļiem - loftiem.
Gandrīz katram dzīvoklim ir sava ārtelpa (terase vai balkons).


A UN A+ ENERGOKLASE
Rīgas centrā ļoti reti tiek realizēti projekti kuri piedāvā A un A+ energoklasi. Apkuri dzīvokļiem nodrošina siltumsūknis, dzīvokļos ir rekuperācijas sistēma, kā arī uz jumta uzstādīti saules paneļi


ZAĻŠ UN PERSPEKTĪVS RAJONS
Grīziņkalna rajons ir UNESCO kultūrmantojuma sastāvdaļa ar vēsturisku elpu un zaļām atpūtas zonām. Šeit mūsdienīgais komforts sastop dabas mieru un šarmu.


MODERNS PLĀNOJUMS UN STILĪGS INTERJERS
Ēkā iepriekš atradās Rīgas kinostudijas rekvizītu noliktavas, tapēc dzīvokļu interjerā un atjaunotās vēsturiskās kāpņu telpās ir uzsvērts ēkas industriālais raksturs.


PAR PROJEKTU
Attīstītāji veikuši pilnu ēku renovāciju, kas sevī ietver no jauna pilnībā ierīkotas visas komunikācijas – elektroinstalācija, ūdensvada un kanalizācijas tīkli, izbūvētas jaunas starpsienas, uzstādītas dzīvokļu ārdurvis. Renovēta un siltināta ēkas fasāde, silitnātas ēkas bēniņu telpas, dzīvokļos uzstādīta rekuperācijas sistēma un apkures nodrošināšanai izbūvētas siltās grīdas, izbūvēts jauns jumta segums. Pārbūves rezultātā uzstādīti plaši divpakešu logi, franču balkoni vai durvis uz terasi. Vēsturiski saglabātajā, šarmantajā sarga mājiņā iedzīvotāju ērtībām ir ierīkota velosipēdu un bērnu ratiņu novietne. Pagraba telpās katram dzīvoklim ierīkota mantu glabātuve.

Visiem dzīvokļiem ir pilnībā pabeigti apdares darbi. Akmens masas vannas,”Laufen” un “Grohe” santehnika, keramiskās flīzes, 33 klases lamināts vai trīsslāņu koka parkets un finierētās durvis izvēlētas tieši jauno iemītnieku komfortam.

Katram dzīvoklim uzstādīts individuāls siltuma skaitītājs. Katrā telpā ierīkota rekuperācijas sistēma. Apkuri nodrošina firmas Toshiba gaiss/ūdens siltumsūknis. Uz autonovietnes jumta uzstādīti saules paneļi. Minētie ieguldījumi šobrīd uzskatāmi par efektīvāko izmaksu taupīšanas risinājumu daudzdzīvokļu ēkā un ļaus iedzīvotājiem saņemt nelielus rēķinus par dzīvokli. A un A+ energoklase.

Projektā katram dzīvoklim iespējams iegādāties savu segtu auto novietni, kā arī radīta iespēja uzlādēt savu elektro auto.


GRĪZIŅKALNA ŠARMS
Iemesls, kāpēc Grīziņkalns iekļauts UNESCO pasaules kultūrmantojumu sarakstā, ir tas, ka te sastopama gan 19.gadsimta beigu koka dzīvojamo namu apbūve, gan spilgtas Jūgenstila ēkas. Rajonu ieskauj virkne kultūrvēsturisku objektu un desmitiem arhitektūras pieminekļu, atpūtas skvēriņi un parki.

Iegādei vēl pieejami daži pēdējie dzīvokļi - 2 līdz 4 istabas, 1.vai 2.stāvs, vairumam terases vai balkoni, cena 89000 līdz 260000 eur.
Zvaniet vai rakstiet, lai vienotos par apskati vai uzzinātu vairāk. Attēlos redzami vairāki dzīvokļi.

Līdzīgi objekti

Visi objekti All

Šī vietne izmanto sīkdatnes. Noklikšķinot uz pogas "Es piekrītu" vai turpinot pārlūkošanu, jūs apstiprināt savu piekrišanu. Iepazīt privātuma politika. Es piekrītu

Ziņa nosūtīta!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.