Jūrmala, Dzintari, Turaidas iela 17

Dzīvoklis pārdošanai

Jūrmala, Dzintari, Turaidas iela 17

Dzīvoklis pārdošanai

655 000
3 994 /m²
  • Īpašuma veids
    Dzīvoklis pārdošanai
  • Ēkas veids
    Apartment Building
  • Kopējā platība
    164.00 m²
  • Istabas
    3
  • Siltās grīdas
    4 / 4
  • Year built
    2015
  • Atsauce

Par šo īpašumu

Lielisks 3 istabu Premium klases dzīvoklis ar perimetriālu terasi jaunajā projektā pašā Jūrmalas sirdī vēl ir pieejams iegādei. Tam ir plaša, saulaina viesistaba, apvienota ar virtuvi 52 kv.m, 2 guļamistabas 13 un 18 kv.m, 2 sanitārie mezgli un plaša, saulaina terase, kas iekļauj dzīvokli no trīs pusēm 73 kv.m. Kopējā platība 164 kv.m. Dzīvoklis tiek pārdots mēbelēts ar pilnu aprīkojumu un traukiem. Var ievākties un dzīvot uzreiuz!.

TURAIDAS KVARTĀLS — ērta atrašanās vieta veselīgā vidē kūrortpilsētā Jūrmalā blakus jūrai un priežu mežām.
Dzīvokļi pašā Jūrmalas centrā, Turaidas ielā 17, piedāvā saviem iemītniekiem iespēju "dzīvot un strādāt" — telpu īre darījumiem vai radošiem projektiem blakus ar privāto dzīvojamo platību.
+ 121 ērti dzīvokļi ar platību no 60 līdz 140 m2;
+ pazemes autonovietne 168 automašīnām;
+ daudzlīmeņu drošības sistēma;
+ klusi lifti.
Jaunais dzīvokļu komplekss atrodas klusajā Jūrmalas centrā, pilsētas kūrorta zonā, blakus Dzintaru Mežaparkam un tikai 500 metru attālumā no smilšu pludmales, un slavenās Dzintaru koncertzāles. TURAIDAS KVARTĀLA dzīvojamais komplekss atrodas netālu no dzelzceļa stacijas Dzintari (5 min gājiena attālumā) un slavenās Jomas ielas, kura atrodas 2 soļu attālumā.

Ģimenes dzīvokļi TURAIDAS KVARTĀLĀ paredzēti gan īrei, gan iegādei privātīpašumā. Dzīvokļi tiek pārdoti ar pilnu apdari, mēbelēm, sadzīves tehniku, traukiem – pilnībā gatavi dzīvošanai!

Pārdošanā vēl ir vairāki 2 - 4 istabu dzīvokļi, cena no 250000 eur.

Projekts nodots ekspluatācijā 2015. gada maijā.

Jaunais kūrortpilsētas kvartāls sastāv no deviņām četrstāvu ēkām jeb sekcijām. Daudzlīmeņu drošības sistēma. Klusi lifti.

Labiekārtots pagalms ar bērnu rotaļu laukumu. Lieliska dzīvesvietra visai ģimenei. Rīga ar auto tikai 20 min.attālumā, lidosta 15 min.

Līdzīgi objekti

Visi objekti All

Šī vietne izmanto sīkdatnes. Noklikšķinot uz pogas "Es piekrītu" vai turpinot pārlūkošanu, jūs apstiprināt savu piekrišanu. Iepazīt privātuma politika. Es piekrītu

Ziņa nosūtīta!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.