Bauskas rajons, Bauska, Rīgas 39

Jaunais projekts

Bauskas rajons, Bauska, Rīgas 39

Jaunais projekts

2 600 000

Par šo īpašumu

Tirgojas investīciju objekts, vēsturiskajā Bauskas centrā, pārdošanā alus darītavas deviņas ēkas uz 6428m2 lielas zemes īpašuma, Mēmeles upītes pašā krastā. Vēl viens atsevišķs zemes gabals netālu pie rātslaukuma – 1140m2, sastādot kopējo zemes platību 7568m2. Iekšējā ēku kopējā platība sastāda – 7837.7m2. Alus darītavas ziedu laiki tika piedzīvoti, sākot ar 1873. gadu, kad to tad nopirka Teodors Lodings.
Pēdējā renovācija tika veikta 2006. gadā
Šobrīd ražošana ir apstādināta, bet darītava ir pilnībā nokomplektēta un sagatavota alus vai citu dzērienu ražošanai. Cenā iekļautas visas darītavas iekārtas.

Īpašumam ir pievilktas visas nepieciešamās pilsētas komunikācijas: 200 kW elektrība ražošanas prasībām, kanalizācija un telekomunikāciju tīkls. Uz teritorijas atrodas sava dziļurbuma aka. Ir iespēja pieslēgt gāzi. 2005.gadā tika veikts pirmās kārtas rekonstrukcijas projekts, kas paredzēja kapitālā remonta un rekonstrukcijas veikšanu ražošanai paredzētajās ēkās. Arī atsevišķu ēku celtniecību no jauna. Vienlaicīgi no jauna tika izveidoti visi inženiertehniskie tikli un komunikācijas.

Pilsētas plāna zonējums pieļauj šim īpašumam plaša spektra izmantošanu: no ražošanas līdz daudzfunkcionāla biznesa komercobjektam un pat ir iespējams attīstīt kā daudzīvokļu mājas, viesnīcu u. c. Īpašumam ir daudzfunkcionāls pielietojums, kā arī ir izstrādāti vairāki biznesa plāni, piemēram, alus SPA ar viesnīcu.

Šī vietne izmanto sīkdatnes. Noklikšķinot uz pogas "Es piekrītu" vai turpinot pārlūkošanu, jūs apstiprināt savu piekrišanu. Iepazīt privātuma politika. Es piekrītu

Ziņa nosūtīta!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.