Tukuma rajons, Lapmežciema pagasts, Bigauņciems

Māja pārdošanai

Tukuma rajons, Lapmežciema pagasts, Bigauņciems

Māja pārdošanai

440 000

Par šo īpašumu

Katra cilvēka sapnis-dzīvot skaistā vietā! Privātīpašums ar labu attīstības perspektīvu, kurš sastāv no privātmājas ar kopējo platību 560 kv.m. , trīs palīgēkām(saimniecības ēka-garāža, atpūtas mājiņa-pirts, piebūve)un zemesgabala ar kopējo platību 3100 kv.m.. Mājā 13 istabas, 6 guļamistabas, 4 sanitārie mezgli, terase. Īpašumam ir skaisti iekopta un apzaļumota teritorija. Plašs dārzs, zālājs, īpaši veidota ainava. Māja iekārtota klasiskā stilā ir kamīns. Pašreiz sadalīta četrās zonās. Ir četras atsevišķi iebūvētas virtuves, kas dod iespēju netraucēti dzīvot vairākām ģimenēm, mājas interjers palīdzēs jums atrast vieglumu un harmoniju. Nav nevajadzīgu priekšmetu, viss ir vienkāršs un funkcionāls. Plaša āra terase, kamīnzāle. Saimniecības ēka ar garāžu, izbūvētu mansarda dzīvokli. Atsevišķa piebūve - pirts.Gāzes apkures katls.

5. minūšu gājiena attālumā Kupskalnu dabas taka - īsa(500 m.), patīkama, viegla taka, kas ļauj ātri un komfortabli piekļūt jūrai Bigauņciemā gan ar kājām, gan velosipēdu. Izbūvēta koka laipa gar Siliņupes krastu un mežainām kāpām, kas aizved līdz plašai un ļoti skaistai smilšu pludmalei pie vecā Lapmežciema mola. Tīra, klusa zvejniekciemam raksturīga pludmale.

Zvaniet, lai vienotos par apskati!

Šī vietne izmanto sīkdatnes. Noklikšķinot uz pogas "Es piekrītu" vai turpinot pārlūkošanu, jūs apstiprināt savu piekrišanu. Iepazīt privātuma politika. Es piekrītu

Ziņa nosūtīta!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.