Back to search

Rīga, Teika, Vairoga iela 32

Dzīvoklis pārdošanai

Rīga, Teika, Vairoga iela 32

Dzīvoklis pārdošanai

63 000
2 739 /m²
  • Īpašuma veids
    Dzīvoklis pārdošanai
  • Ēkas veids
    Apartment Building
  • Kopējā platība
    23.00 m²
  • Istabas
    2
  • Siltās grīdas
    2 / 3
  • Atsauce

Par šo īpašumu

Pieejami iegādei divi izcili, identiski investīciju objekti (ēkas otrajā un trešajā stāvos) jaunajā projektā VAIROGA 32. Tie ir neticami kompakti divistabu dzīvokļi 23 kv.m ar maksimāli pārdomātu ergonomisku plānojumu. Tie ir arī ļoti ekonomiski. Dzīvokļi sastāv no dzīvojamās istabas apvienotas ar virtuvi, guļamistabas, vannasistabas ar dušu un koridora. Dzīvokļi ir ļoti labā stāvoklī, pilnībā mēbelēti, virtuve ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku, aprikota vannasistaba. 

Jaunais projekts VAIROGA 32 tika pabeigts 2019.gadā. Šī projekta divu istabu mājokļi ir īpaši izdevīgi izīrēšanai. Pozitīvi, ka arī divu istabu dzīvoklim ir atsevišķa mantu glabātuve.

Šobrīd abiem dzīvokļiem ir noslēgts izdevīgs īres līgums ar uzticamu īrnieku - biedrību, tādēļ Jums ir iespēja sākt pelnīt uzreiz pēc dzīvokļa iegādes.

+ pilnībā mēbelēts, ar pilnu aprīkojumu
+ ļoti labā stāvoklī
+ īpaši augstas kvalitātes dizains un apdare gan iekštelpās, gan mājas fasādei
+ plaši panorāmas logi, dzīvoklis ļoti gaišs - bagātīgs dabiskais apgaismojums dienas gaitā
+ minimāli komunālie maksājumi (ziemā max 100 eur)
+ bezmaksas mantu glabātuve
+ pagalmā pieejama auto stāvvieta, iespēja bez maksas atstāt auto uz ielas pie mājas
+ slēgta, nožogota, droša teritorija ar videonovērošanu un piekļuves kontroli
+ skaists bruģēts iekšpagalms ar dižkokiem
+ pagalmā bērnu rotaļu laukums
+ klusa, droša, zaļa apkārtne Teikā


Tuvumā atrodas vairāki lielveikali un fitnesa centrs, darbojas vairāki bērnudārzi un skolas. Dzīvojamais projekts var lepoties ar ērtu izbraukšanu uz Raunas un Vairoga ielām, kas nodrošina ātru un ērtu nokļūšanu Rīgas centrā vai citās ikdienā nepieciešamajās lokācijās. Burtiski dažu minūšu attālumā ir arī sabiedriskā transporta pieturas.

Cena katram dzīvoklim 63000 eur

Vairoga 32 projekts ir īpašs gan ar savu ārējo veidolu - pamatīgas konstrukcijas ēku, gan elegantu un unikālu fasādi, gan bruģēto un slēgto iekšpagalmu. Arī dzīvokļi šeit ir īpaši.

Projekta ēka “paslēpusies“ klusā un mazā Teikas ieliņā - Vairoga ielā 32. Tieši šī lokācija ir viena no projekta odziņām, jo te ir īpašais Teikas šarms, kurā nav jūtams Rīgas skaļums un rosīgums, bet tajā pašā laikā - Brīvības gatve ir pavisam netālu, no kuras vajadzības gadījumā viss ir ērti un ātri sasniedzams.  
Mājas fasāde un kāpņu telpas noformētas mikrorajoniem neierasti augstā dizaina un kvalitātes līmenī.

Līdzīgi objekti

Visi objekti All
+
Obligātie
Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai vietne darbotos, tās nevar atslēgt mūsu sistēmās.
Funkcionālās
Šīs sīkdatnes ļauj uzlabot funkcionalitāti un personalizāciju, piemēram, uzlabo sniegtā satura formātu un izskatu, nosaka fonta lielumu vai vietnes elementu pozīcijas. Tās var uzstādīt mēs vai citi pakalpojumu sniedzēji, kas nodrošina mūsu lapās integrētos pakalpojumus. Ja jūs neatļausiet šīm sīkdatnēm darboties, dažas vai visas minētās funkcijas nevarēs pienācīgi darboties. Funkcionālās sīkdatnes pašlaik netiek izmantotas.
Statistiskās
Šīs sīkdatnes ļauj mums skaitīt apmeklējumus un apmeklētāju plūsmas avotus, lai mēs varētu novērtēt un uzlabot vietnes darbību. Piemēram, piedāvāt lasītāko saturu pēc rubrikām, kategorijām. Visa šo sīkdatņu informācija ir apkopota, tāpēc anonīma. Ja jūs neatļausiet šīm sīkdatnēm darboties, mēs nezināsim, ka esat apmeklējis mūsu vietni. Statistiskās sīkdatnes pašlaik netiek izmantotas.
Reklāmas
Šīs sīkdatnes mūsu vietnē izmanto mūsu reklāmas partneri. Šīs uzņēmumi var tās izmantot, lai veidotu jūsu interešu profilu un piedāvātu jums piemērotas reklāmas citās vietnēs. Tās darbojas, unikāli identificējot jūsu pārlūkprogrammu un ierīci. Ja jūs neatļausiet šīm sīkdatnēm darboties, dažādās citās vietnēs jūs neredzēsiet mūsu mērķtiecīgi jums piedāvātos piedāvājumus. Reklāmas sīkdatnes pašlaik netiek izmantotas.
Piekrītu visiem Nepiekrītu nevienam

Ziņa nosūtīta!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.