Rīga, Centrs, Strēlnieku iela 8

Dzīvoklis pārdošanai

Rīga, Centrs, Strēlnieku iela 8

Dzīvoklis pārdošanai

603 000
3 888 /m²
  • Īpašuma veids
    Dzīvoklis pārdošanai
  • Ēkas veids
    Apartment Building
  • Kopējā platība
    155.10 m²
  • Istabas
    4
  • Siltās grīdas
    7 / 7
  • Atsauce

Par šo īpašumu

Dzīvojamais kvartāls – spilgts piemērs divu dažādu laikmetu arhitektūras mākslas mijiedarbībai, mijiedarbībai, kurā vecajai ēkai tiek atvēlēta dārgakmeņa loma, bet jaunajai – grezna, Lofts skaistumu izceļoša ietvara no „rozā zelta” loma.

Radot mūsdienu arhitektūras paraugus, kas nākotnē var kļūt par 21. gadsimta mākslas pieminekļiem, ir saudzīgi veidots pret pilsētas vēsturi, tāpēc saglabājam Lofts ēkas pirmatnējo izskatu, kas veidots svinīgā neorenesanses stilā. Lofts ēka ar ķieģeļu fasādi, kas rotāta ar pilastriem, pusapaļiem arkas logiem un dekoratīvām nišām, ar griestu augstumu, kas apartamentos sasniedz 5 un 6 metrus, Rīgas klusajā centrā kļūs par vienīgo „loft” stila mājokļa paraugu tā tīrā veidā.

Ietvaram ir izvēlēts tieši rozā zelts, jo tas ir grezns, silts metāls, kas ļauj atklāt akmens, ar kuru tas ir savienots, mistiskās īpašības. Rosegold dzīvojamajā ēkā tiks izvietoti 70 apartamenti ar terasēm, balkoniem vai ar savu teritoriju. Rosegold ēka it kā aizsargā Lofts un izceļ tā skaistumu, erkeri un augšējo stāvu izvirzītie apjomi saudzīgi ierāmē loftu ēku.

Mūsdienīgs dizains, sienu daļas, kas izklātas no ķieģeļiem, fona mūzika, laiku un gadsimtu sajaukums, un sapratne, ka no šejienes negribas nekur iet prom, un pats galvenais, ka nekur arī nevajag, jo Jūs esat mājās – tā būs galvenā dāvana kvartāla iemītniekiem.
Interjeru caurstrāvos galvenā ideja: divu ēku apvienošana vienā veselumā.

Par Rosegold sirdi kļūs ēkas galvenais vestibils-halle ar platību 220 m2, griestu augstumu 4,20 metri, ar 3 metrus garu kamīnu un visa noslēgumā – ar stikla jumtu. Aukstos ziemas vakaros, vasaras augusta zvaigžņotās naktīs, Rosegoldīgā rudenī vai ziedošā pavasarī tā kļūs par pievilkšanās centru un kvartāla iedzīvotāju saskarsmes centru.

Projekts atrodas Strelnieku ielā 8, Rīgas pilsētas visrespektablākajā rajonā, vienlaikus nomaļus no turistu burzmas. Nesteidzīga gājiena attālumā atrodas Klusā centra visskaistākā daļa ar ēkām, iekļautām UNESCO Kultūras fondā, šeit ir radīta īpaša kultūrmākslinieciska vide, kur skaistuma cienītāji var izbaudīt jūgendstila arhitektūras pērles.
Muzeji, koncertzāles un teātri ir piecu minūšu gājiena attālumā. Īpašu burvību piešķir Kronvalda, Esplanādes un Viestura parks. Vecpilsēta ir tikai 20 minūšu gājiena attālumā.

Līdzīgi objekti

Visi objekti All

Šī vietne izmanto sīkdatnes. Noklikšķinot uz pogas "Es piekrītu" vai turpinot pārlūkošanu, jūs apstiprināt savu piekrišanu. Iepazīt privātuma politika. Es piekrītu

Ziņa nosūtīta!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.