Rīga, Centrs, Mazā Matīsa 3

Dzīvoklis pārdošanai

Rīga, Centrs, Mazā Matīsa 3

Dzīvoklis pārdošanai

29 000
993 /m²

Par šo īpašumu

Pēc kosmetiska remonta ar jaunām mēbelēm un aprīkojumu pārdošanā 1 istabu dzīvoklis 29,2m² platībā,Mazā Matīsa ielā 3. Stāvvieta mājas pagalmā. Zeme ir īpašumā. Griestu augstums 3,45 m. Dzīvoklis atrodas ķieģeļu pirmskara mājā 4.stāvā. Mājai remontēts jumts un ielikti jaunie logi kāpņutelpā.
Plānojums: dzīvojama istaba, virtuve, vanasistaba, koridors.
Mēbeles un aprīkojums: istabā - kumode, skapis, stura izvelkamais divāns, dienas un nakts aizkari, 3 miksti kresli, žurnalgaldiņš, izvelkams divans; virtuvē - jaunas virtuves mēbelēs ar virtuves iekārtu (ledusskapis, cepeškarasns, gāzes plīts, tvaiku nosūcējs,velasmazgajama mašīna); vannasistaba (duša, tualetes pods, boileris);PVC logi.
Drošība: monitoring, koda kapņutelpa, dzelzs durvis.
Apkūre: centrāla pilsētas apkūre;
+komūnalie maksājumi ziemā ~ 140 EUR/mēnesī, vasarā ~ 60 EUR/mēnesī;
Atrašanās vieta: Mazā Matīsa ielā (starp Centru un Dārzciemu), pie dzelceļas stacijas “Vagonu Parks”, blakus Aeronaftikas instītuts,Transporta un sakaru instituts,Baltijas Starptautiskā akadēmija; 15.trolleibusa un 18. autobusa pieturas.
Lai sarunātu apskati un saņemt atbildēs uz Jums interesējošiem jautājumiem, lūdzu, zvaniet.

Šī vietne izmanto sīkdatnes. Noklikšķinot uz pogas "Es piekrītu" vai turpinot pārlūkošanu, jūs apstiprināt savu piekrišanu. Iepazīt privātuma politika. Es piekrītu

Ziņa nosūtīta!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.